Alpha 50 med T5 mini halsband

Art nr. 010-01635-31

5995,00SEK inkl. moms

Finns i lager
  • Produktinformation

Alpha 50 med T5 mini, den nya generationens handenhet för spårning av jakthundar

    Spåra upp till 20 hundar¹ med en räckvidd på upp till 14,5 km med ett Garmin T 5-halsband.
    En uppdateringsfrekvens på 2,5 sekunder ger snabbare spårning.
    Skallavkänning för tillförlitlig skallspårning med skall per minut, skallräknare för faktiska skall och skallalarm
    Med GPS/GLONASS-mottagning för bättre satellitspårning i krävande miljöer och dubbelt batterisystem.
    Med avancerade säkerhetsfunktioner som geoområden och räddningsläge.
    Jaktinformationsdata hjälper till att analysera hundarnas jaktmönster och -beteende – du kan se tillryggalagd sträcka, tiden hundarna är iväg och mer.

 

 

Hundenheten T5 Mini  från Garmin är ett pejlhalsband som har toppmonterade högkänsliga GPS/GLONASS- mottagare och som använder LED-lampor som kan aktiveras från Astro® och Alpha®. Lamporna fungerar vid svagt ljus och på natten och kan ses på upp till 90 m avstånd. Med hjälp av Alpha kan du även "prata" med hunden genom vibrations- och ljudsignaler hundenheten. På så sätt kan du fjärrhantera väldresserade hundar. Hundspårningsenheten är tålig och vattentät till 10 m (1 ATM) och robust nog för att följa med din hund överallt, upp till ett avstånd på 14,5 km (för T 5) eller upp till 6,5 km (för T 5 mini).

T 5 Mini har utformats för att passa små raser som tax, beagle och terrier med ett halsmått från 24 cm till 35,5 cm och en storlek på ca 7 kg till 15 kg. Målet med T 5 mini är att få maximal rörlighet och prestanda för hunden genom att minska storleken på hundenheten med omkring 30 % och sänka vikten med ungefär 25 % till 198 g. För att få till den perfekta passformen vid användning i krävande jaktmiljöer har också bredden på halsbandsremmen minskats till ¾ tum. T 5 mini kan uppnå en batteritid på 16-30 timmar.