Spartan Javelin Pro Hunt Lång

Art nr. SP02-008-RET

3095,00SEK inkl. moms

Ej i lager
  • Produktinformation

Spartan Javelin Pro Hunt

Spartan Javelin Pro Hunt är en vidareutveckling från den mycket populära Spartan Javelin. Förutom de redan välbeprövade funktionerna har nytillkomna tillskott adderats. Spartan Javelin Pro Hunt erbjuder extremt låg vikt i en kombination med att vara mycket stryktålig i verkliga jaktsituationer. Precis som på tidigare modeller så passar den i Spartans adaptrar och kan användas i både målskytteläge samt jaktläge där rotationsförmågan för att följa mål i sidled kan användas eller spärras. Ett Spartan benstöd monteras på sekunder i fält tack vare sin magnetiska adapter, vid förflyttning har man benstöden i en ficka och tar fram dem när läget kräver det. Benstöd utvecklade för jägare!

 

 

Nyheter med Spartan Javelin Pro Hunt:

• Benens höjdjustering görs med enhandsgrepp mitt på benen.
• Benen är löstagbara tacka vare att benen gängas in i huvudet. Finns två olika höjder att byta mellan (tillval)
• Lock-Out på benen som inte kan ofrivilligt fällas samman, en tangent på huvudet låser benen i utvinklat läge.

Spartan Javelin Pro Hunter finns i två standardhöjder:
Standard: som bygger mellan 17.5-23cm (förhöjning av stock). Standardmodellen är endast 20 cm. i fickan med en vikt om endast 176 gram!
Lång: bygger mellan 20,5-30.5cm. ihopfälld mäter den 25cm. och vikten är endast 183 gram!

Magnetinfästning, i adpatern finns en magnet som fäster Spartan Javelin Bipod på plats på vapnet. Man klickar fast sin bipod precis när de behövs, inga skruvar, inget att justera. Klicka fast och var redo för skottet. Magneten är kraftfull och håller bipoden på plats även vid förflyttningar.

Det kanske mest imponerande är den robusta konstruktion i förhållande till vikten, detta är benstöd gjorda för att användas. Tack vare att konstruktionen tillåter rotatation såväl som vinkling kan de användas i mer eller mindre alla situationer där underlaget lutar och man behöver göra mindre korringerar i sidled.