Thermacell MR300 Grön

Art nr. AC102042

399,00SEK inkl. moms

Finns i lager
  • Produktinformation
Thermacell MR300 Myggskydd

Ett skydd mot mygg och knott som är enkel att ta med sig för användning vid olika ändamål där det finns gott om blodsugare. MR300 passar ypperligt både att ha på bordet framför dig och att lägga på marken vid exempelvis tältningen eller picknicken. Det finns ett hölster som tillbehör som gör att du enkelt kan fästa den på exempelvis ryggsäcken, bältet el liknande. Apparaten levereras med 12 timmars myggskydd.


    Extremt effektiv och lättanvänd utomhusprodukt som stöter bort mygg.
    Utsöndrar ett luktfritt myggmedel som skapar en skyddszon på ca 20m² (98% skydd).
    Oavsett modell används samma Myggmedelsmattor och Gaspatron (samma Refills).
    Portabel och ljudlös; perfekt för uteplatsen, terrassen, camping, jakt, fiske mm.
    Du slipper otrevliga dofter, rökelser eller kemikalier på din hud - Framför allt, du slipper myggen!


För modellen MR300 gäller dessutom:

    MR300 är liten och behändig samt enkel att packa ner och ta med sig för användning vid olika ändamål. Den passar ypperligt både att ha på bordet framför dig, att lägga på marken vid exempelvis tältningen eller picknicken. Mycket uppskattat av jägare och friluftslivsmänniskor.
    Dessutom finns det hölster som tillbehör som den passar i och som innebär att du enkelt fäster den på exempelvis ryggsäcken vid fisketuren eller fjällvandringen och liknande. Användningsområdet är obegränsat.
    Apparaten levereras med 12 timmars myggskydd. Kompletterande myggskydd köps därefter till som refill om 12 timmar (1-pack) alternativt 48 timmar (4-pack).
    Förpackningen innehåller: 1st MR300, 3 mattor med myggmedel och 1 gaspatron.