Vapenrem MS4 Dual QD Multi Mission Sling

Art nr. MPL-MAG518

1169,00SEK inkl. moms

Finns i lager
  • Produktinformation
MAGPUL MS4™ DUAL QD MULTI MISSION SLING SYSTEM SVART

Genom att uppfylla samma uppdragskrav som standard MS3 Sling kan MS4 snabbt växla mellan enpunkts- och tvåpunktskonfiguration. MS4 upprätthåller materialkonstruktion och specifikationer som är identiska med standard MS3, men istället för Magpul Paraclips har den två tunga tryckknappar QD

BESKRIVNING
Genom att uppfylla samma uppdragskrav som standard MS3 Sling kan MS4 snabbt växla mellan enpunkts- och tvåpunktskonfiguration. MS4 upprätthåller materialkonstruktion och specifikationer som är identiska med standard MS3, men istället för Magpul Paraclips har den två tunga tryckknappar QD Sling Swivels, tillsammans med en anpassad stålanslutningsring för att möjliggöra en till tvåpunkts™ konvertibilitet. Denna modifiering möjliggör kompatibilitet med QD-slingkoppar som vanligtvis finns på lägre mottagare, mottagarändplattor, buttstocks och många QD Sling-fästen med låg profil.

MS4 Dual QD GEN2 har en ny snabbjusterad skjutreglage med låg profil som minimerar bulk och möjliggör säker, men ändå enkel, slingjustering. Bandlängden har också ökats för en bekväm passform med alla kroppstyper och rustningskonfigurationer.

Tillverkad i USA och 100% Berry Amendment-kompatibel.