Blaser Down WP Jacket Janus storlek M

Art nr. 80412098

8495,00SEK inkl. moms

Välj din storlek här!

Finns i lager
  • Produktinformation

Blaser dunjacka herr Janus

  • Designad för extremt låga temperaturer
  • Hög komfort tack vare stretch
  • För kalla till mycket kalla temperaturer
  • Vattentät, andas och låg ljudnivå


Högkvalitativ jaktjacka för vintern
Janus WP-dunjackan i Parka-längd - det ultimata valet för jägare som är ute i extrem kyla! För optimal värmehållning och maximal komfort med låg vikt.
Janus WP-dunjackan är isolerad med den senaste tygteknologin för att hålla värmen inne och förhindra att kyla tränger in på utsidan. Membranet som är speciellt framtaget för Blaser, består av två lager och är vattentätt, vindtätt och andas på samma gång. För ytterligare vattenbeständighet är den DWR-behandlad. Vidare imponerar Janus jackans membran med sitt lågljudsmaterial som både absorberar ljus och förhindrar glans - den perfekta jackan för alla vinterjakter.

Sofistikerad tygteknik:
Dunkammare på övre delen av ryggen behåller värmen, medan elastiska sömmar vid axlarna ger stor rörelsefrihet. 3D-dunkammare längst bak fångar upp värmen och anpassar sig optimalt till kroppens konturer. Primaloft Rise inkorporerad i resten av jackan, såsom ärmarna och framsidan, minskar volymen, torkar snabbt och maximerar värmelagringen.
Funktionaliteten hos denna jaktjacka förstärks ytterligare av den avtagbara, justerbara 3-knappshuvan och flera praktiska fickor: de två bröstfickorna med dragkedja fungerar som radiofickor, medan Napoleonfickan under mittfrontpanelen ger extra förvaringsutrymme. De två stora handvärmarfickorna med lock, expanderbar kil och öglor är idealiska för ytterligare små redskap och jakttillbehör.
Den mittplacerade frontklaffen och fleecemanschetter på ärmarna hindrar kyla från att komma in. Den stora innerfickan i botten och den justerbara fållen ger ännu mer förvaringsutrymme, komfort och funktionalitet.

Tekniska detaljer:
- Hög stretch
- Vattentät, vindtät och hållbar
- Tejpade sömmar för extra vattentäthet
- Vattentålig DWR-beläggning
- Lågt ljud
- Vattenpelare: 10 000 mm
- Andningsförmåga: 10 000 g/m² / 24 timmar.
- Fyllning/isolering: ankdun och polyester
Dunjackan är det perfekta valet för jägare som inte vill offra komfort och funktionalitet i kallt väder. Upptäck denna unika jacka nu och utrusta dig själv optimalt för dina jaktäventyr under den kalla årstiden!