Blaser Drain FZ Hoody Medium

Art nr. 80412556

2699,00SEK inkl. moms

Välj din storlek här!

Finns i lager
  • Produktinformation

Blaser Drain Full-Zip Midlayer Hoody

Med integrerad frontpanel

Varm huvtröja med smarta detaljer
Denna varma huvtröja är ett mångsidigt måste för alla temperaturer och aktiviteter! Mellanskiktet ger ett perfekt klimat i alla väderförhållanden och för alla fysiska aktiviteter. Den bekvämt mjuka insidan har en bikakestruktur för att fånga värmen mot din hud som en luftkudde, samtidigt som den snabbt transporterar bort fukt från kroppen. 4-vägsstretchmaterialet säkerställer rörelsefrihet. Huvtröjan finns i mörk oliv eller HunTec camo.

Tre funktioner gör denna huvtröja särskilt smart: Den integrerade ansiktspanelen ger extra värme i kallt väder. Radiofickan med antennuttag är idealisk för att säkert transportera en radio klar till hands. Tumöglor ger värme och hindrar ärmarna från att åka upp.

Drain Full-Zip Hoody från Blaser HunTec-kollektionen är mellanskiktet i HunTecs lagersystem. Det spelar en avgörande roll för att balansera fukt och hantera mikroklimatet. Denna tekniska huvtröja i mellanlager kan användas hela året. Bär den över ett baslager, som en teknisk T-shirt på sommaren eller en Merino-topp på vintern. I kallare temperaturer fungerar den som ett värmande och fuktreglerande lager under vilken som helst isolerad eller skaljacka. Hela HunTec-kollektionen har utvecklats exklusivt för Blaser. Den bygger på ett koordinerat lagerkoncept för jakt under extrema förhållanden, i alla väder, och med maximal rörelsefrihet och absolut robusthet. För aktiva jägare.

  • Material: 94 % polyester
  • 6 % spandex