Blaser Insulation vest Ian Teak Storlek M

Art nr. 80411519

2099,00SEK inkl. moms

Välj din storlek här!

Finns i lager
  • Produktinformation

Blaser Insulation vest Ian

  • Termoväst med ädel mockakant
  • Rörelsefrihet tack vare stretchtyg
  • Vattenavvisande
  • Lämplig för den svala årstiden

Den isolerade jaktvästen i klassisk Blaser-stil!
Denna högkvalitativa termoväst med ädel mockakant kan utmärkt kombineras med Blaser-skjortorna och är därmed det perfekta komplementet för den stilmedvetna jägaren som värdesätter komfort och elegans.
Ian´s isoleringsväst för män övertygar inte bara med sin tilltalande design, utan också med sina enastående egenskaper. Det yttre materialet i melerad stretch ger västen ett naturligt utseende och tillåter obegränsad rörelsefrihet. 
Blaser Ian´s stoppning håller jaktvästen dig skön och varm även under de kallare årstiderna. Samtidigt är den utrustad med en DWR-impregnering, som är vattenavvisande och håller dig torr även i vått väder. 
De praktiska fickorna i det nedre området ger tillräckligt med utrymme för personliga eller mindre jakttillbehör.
Förutom sin funktionalitet imponerar västen framför allt med sina kärleksfulla detaljer. De sydda delarna ger västen en elegant look och en touch av lyx, liksom mockainläggen på fickorna och kragen. 
Oavsett om du är på jakt eller i vardagen - den här västen är mångsidig och kan kombineras. Upplev tidlös elegans och högsta bärkomfort med isoleringsvästen Ian för män!
Yttermaterial: 58% polyester, 42% polyamid