Blaser Vintage Top Heat byxa Storlek 52

Olive Melange/black

Art nr. 80411550

4995,00SEK inkl. moms

Välj din storlek här!

Finns i lager
  • Produktinformation

Blaser VINTAGE Top Heat 2L byxa 

  • Varma byxor för den kalla årstiden
  • Värmande, andas, låg ljudnivå
  • Ger stor rörelsefrihet
  • Tejpade sömmar

Isolerande jaktbyxor för vintern - torr och varm!
Upptäck Blaser Men's Vintage Top Heat Thermal Oversize Pants - det perfekta valet för krävande jägare i kallt till mycket kallt väder.

Blaser Vintage Top Heat termobyxor är fodrade oversize byxor som säkerställer behaglig värme när man sitter eller står på jakt under den kalla årstiden. Dessa byxor är speciellt designade för kalla väderförhållanden och håller dig varm på ett tillförlitligt sätt.
Det som gör dessa byxor så speciella är det högkvalitativa 2-lagers vintagetyget, som inte bara är vatten- och vindtätt, utan också andas och är tyst. Detta håller dig inte bara skyddad från väder och vind, utan låter dig också röra dig fritt....
Torrt och varmt runt om: tack vare de delvis tejpade sömmarna har fukt ingen chans att tränga in i byxorna. Primaloft Rise 200 g isolering ger optimal värmehållning, även när den är komprimerad. Speciella Primaloft-inlägg i sits- och knäområdena ger ännu mer värme.
Byxorna med avtagbara hängslen har även 100 g isolering i nedre delen av ryggen och är utrustade med ett fleecefoder på "haklappen" - en perfekt kombination för extra komfort och värme.
Sidodragkedjan i full längd gör den snabb och enkel att ta av och på, medan sidodragkedjan med 3D-isolerad flärp förhindrar kalla fläckar och håller värmen.
Bekväma benfickor med 2 dragkedjor och en midjeflik ger gott om förvaringsutrymme för dina jaktsaker, medan det elastiska midjebandet, justerbara hängslen och snäppjustering i nederkanten möjliggör en anpassad passform. De förböjda knäna erbjuder en optimal passform så att du kan röra dig utan begränsningar.
Tack vare sin oversize passform kan dessa byxor enkelt sättas på till exempel över oisolerade byxor.
Upptäck nu Blaser Men's Vintage Top Heat termobyxor - det perfekta valet för maximal komfort, värme och funktionalitet under dina jakter i kylan!

Färg: olivmelerad/svart