Jaktradiopaket Lafayette 155Mhz SMART

Art nr. LAF1580-1

2995,00SEK inkl. moms

Ej i lager
  • Produktinformation

Jaktpaket 155MHz från Lafayette är allt du behöver när du bedriver jakt på normala jaktmarker.

Allt ligger i en praktisk väska.

Lafayette Smart är en analog radio som kommunicerar med befintliga jaktradios, dessutom ger analog radio bästa räckvidd och ljudkvalitet.

Lafayette Smart är smäcker med sin tilltalande storlek,
väger endast 230 gram. Den är utformad för att ligga bra i handen och är lätt för jägaren att bära med sig.
Tillbehören ansluts upptill på radion vilket gör den smidig
att stoppa ner i bröstfickan.

Enklare än någonsin
Nu kan du ställa in alla funktioner i radion utan instruktionsbok. Med hjälp av INFO visar den inbyggda manualen varje funktion steg för steg. Detta gör radion synnerligen enkel och lätt att använda.

Lafayette Smart är en personlig jaktradio, den visar namnet på det senaste anropet.

SMS är snabb och ljudlös kommunikation som inte stör viltet eller andra jägare. Textmeddelande kan sändas till en eller alla i jaktlaget. Bekräftelse av mottaget SMS visas i displayen med OK.

En jaktlagskanal kan skapas för att olika jaktlag inte skall störa varandra. Med en jaktlagskanal, t ex TORP, tas den smarta kommuniukationen enbart emot av det egna jaktlaget. Jaktlagskanalen kan döpas efter jaktområdet.
Räckviddstest säkerställer att du får radiokontakt med en eller flera i jaktlaget, t ex ADAM, utan att störa andra i jaktlaget. Om radiosignalen är svag, kan du förflytta dig och med hjälp av räckviddstesten hitta bästa platsen för mottagning/sändning. Bekräftelse av radiokontakt visas i displayen med OK.

Vid en nödsituation kan jaktlaget larmas och man ser då vem som behöver hjälp, JOHAN. Larm bekräftas med ett vanligt  anrop eller
med funktionen "Sök radio".