Beretta 686 Silver pigeon I ADJ .12

Art nr. B686SILVERP

22999,00SEK inkl. moms

Frakt vapen (595,00) SEK inkl. moms
Beställningsvara
För tillfälligt lång leveranstid
  • Produktinformation

Beretta 686 Silver Pigeon I adj

Beretta 686 Silver Pigeon I med justerbar kolv ger modellen ytterligare en dimension. Justeringsmekanismen är helt nyutvecklad och mer användarvänlig än tidigare system. Den är justerbar både i höjd och sidled.

Med Beretta´s justerbara kolv kan man verkligen använda vapnet under hela dess livslängd. Även om dina egna förutsättningar förändras rent kroppsligt. Något man också ofta missar är att anpassa vapnet utifrån årstid och klädmängd, anlägget skiljer sig markant mellan en tunn skjorta och väst och den tjocka vinterjackan vid gåsjakten i december. För att förenkla denna justering finns det som tillval ett flertal bakkappor i olika material och tjocklek att välja mellan till din Beretta. Allt för att vapnet ska ha en så optimal passning som möjligt.

Vapnet har samma högkvalitativa mekanism som övriga inom Beretta 680-familjen. En enkel men elegant gravyr och en god kvalitet på träet i stocken gör detta vapen till en mycket prisvärd instegsmodell i Beretta´s hagelbocksegment. Vapnet levereras i koffert med fem choker och en chokenyckel.

Beretta 686 Silver Pigeon finns även i vänsterutförande.

Kaliber: 12/76

Vikt: 3,2 kg

Vapnet är licenspliktigt.