Blaser R8 Ultimate Silence AC .308

Art nr. BLASERULTS

73995,00SEK inkl. moms

Frakt vapen (995,00) SEK inkl. moms
Finns i lager
  • Produktinformation

Blaser R8 Ultimate Silence  AC

Kaliber .308

Blaser R8 Ultimate sätter en ny standard gällande funktioner och design. Den tvådelade ergonomiskt designade tumhålskolven garanterar en fullständigt avslappnad skjutposition, såväl som optimal kontroll vid avfyrning.

Integrerad Ljuddämpare Blaser är som vanligt först ut med att erbjuda ett fabriksvapen med integrerad ljuddämpare, som inte bara ger vapnet bra balans med optimal tyngdpunkt utan också är mycket snyggt.

Löstagbart magasin När utvecklingsarbetet med nya R8 tog sin början blev det nya löstagbara magasinet en prioriterad detalj att lösa. Blaser tillverkade ett fulländat ergonomiskt grepp som underlättar snabba och instinktiva beslut. Magasinet och avtryckaren är sammanfogade till en smidig modul. Magasinets knappar är placerade precis ovanför avtryckarsäkringen och tillåter att magasinet kan tas loss otroligt snabbt och utan att man behöver se det. När magasinet avlägsnats blir R8 genast säkrat och omöjligt att avfyra. Det tillför en helt ny och mycket viktig säkerhetsaspekt i hanteringen av vapnet och förhindrar att obehöriga orsakar en olycka.

Blasers precisionsavtryckare Det nya löstagbara magasinet är bara en i raden av smarta uppfinningar som kommer att göra R8 till det ledande geväret på världsmarknaden. Blaser uppfann också ett helt nytt sätt att öka både pålitligheten och precisionen på avtryckaren. Genom att använda sig av desmodronisk metod att få avtryckaren att återgå, istället för att som normalt använda en fjäder, får R8 en överlägsen funktion och extrem pålitlighet i även de sämsta väderförhållanden. Skottet avlossas vid 750 grams tryck och tack vare den korta avlossningstiden skjuts skottet exakt när jägaren avser.

Design Förutom att maximera prestationen på R8, har Blaser även lagt ned stor omtanke på den estetiska utformningen. Konkava och konvexa linjer gör R8 till ett vackert vapen, där sammansättningen av delikata delar smälter samman naturligt och ger R8 en dynamisk och unik elegans.

BLASER R8 ULTIMATE SILENCE - AC
Modell: R8 Ultimate Silence
AC: Inbyggd ställbar kolvkam med minne
IC: Slutstycke med (Illumination Controll) aktivering/Avaktivering av kikarsiktets belysning (stöds av bla Blasers Infinity kikarsikten)
Integrerad ljuddämpare:
Dämpning: ca 28db (308w)
Vikt: Ca 3.5kg
Gummigreppytor