CopperBear .308Win 166 gr,10,7 gram 20/ask

Art nr. CBA308W166

895,00SEK inkl. moms

Farligt gods (695,00) SEK inkl. moms
Finns i lager
  • Produktinformation
Helt ny Jaktammunition

CopperBear jaktammunition laddas med den nya blyfria CopperBear kulan och är utformad för bästa möjliga precision och för största möjliga expansion, ofta expanderar kulan till mer än dubbla diametern.

Kulans unika konstruktion är utformad för jämn expansion och hållbarhet efter träff med upp till 99-100 % restvikt. CopperBear  kulan är utformad för bästa effekt och minimalt lidande för påskjutet vilt. CopperBear jaktkulan är snäll mot ditt vapen och vänlig mot naturen (innehåller inte bly och plast).

CopperBear kulans speciella konstruktion innebär ett så lågt friktionsmotstånd i gevärspipan att du som skytt tydligt märker en mindre rekyl jämfört med andra jaktpatroner. CopperBear kulan är konstruerad för att avge minsta möjliga avsättning av metaller i pipan. Ammunitionen är naturligtvis lämplig också för dig som använder ljuddämpare.

CopperBear Jaktammunition customtillverkas i Sverige med de bästa komponenter som finns tillgängliga. Hylsorna är av högsta kvalitet liksom krut och tändhattar, CopperBear kulorna  har vi själva producerat i Sverige. Med vår customproduktion har vi full kontroll över tillverkning och slutkontroll och kan garantera att varje patron är tillverkad exakt lika.

Patronerna förpackas väl skyddade i en kraftig ask med ett genomskinligt fönster på asken så att du/ni enkelt kan se dina patroner.

Om du vill ha licenspliktig ammunition hemfraktad måste kopia av licens och 
ID skickas till gesab@skyttetjanst.se innan leverans kan ske.