Crispi Ranger Black GTX storlek 39

Art nr. 511700039

3895,00SEK inkl. moms

Crispi Ranger Black GTX

Finns i lager
  • Produktinformation

Crispi Ranger Black GTX

Slitstarka och lätta jakt- och vandringskängor. Crispi Ranger GTX är en stabil känga med sin heldragna skyddskappa i gummi och 2,4 mm tjocka läder för extra skydd i tuffare terräng.

Kängan håller ändå låg vikt med ca 800 g i storlek 42 och är en tyst känga som passar perfekt till smygjakt och till hundförare. Ovansida i vattenavvisande läder kombinerat med ett vattentätt Gore-Tex membran som låter foten andas, vilket ger en tillförlitlig och bekväm känga som fungerar i alla väder.

Den är vattentät till ca 22 cm. En slitstark Vibram-sula ger bra grepp på alla typer av underlag. Kängan har AFS - Anatomic Fit System, vilket innebär att kängan omsluter hela foten, samtidigt som den kan röra sig naturligt.

Mellansulan är Crispis, Crossbow Frame, som både ger bra stabilitet och stötdämpande egenskaper. Kängan har filtinnersula med aktivt kol som ger bra luftcirkulation och motverkar dålig lukt. Normal läst.

Detaljer: Ovansida i vattentåligt läder Heldragen skyddskappa i gummi Låg vikt Gore-Tex Vattentät Vibram-sula AFS-system för bra passform Normal läst Odördämpande innersula Normal läst.

Specifikationer: Lädertjocklek: 2,4 mm Vikt: ca 800 gram i strl 42