DAA PDR-PRO II Glock RH

Art nr. DAA102209

850,00SEK inkl. moms

Finns i lager
  • Produktinformation

DAA PDR-PRO II Glock RH

Med IPSC -Production på väg upp och att många skyttar i denna IPSC- kategori väljer ett Kydex-hölster (och alla USPSA-produktionsskyttar som måste använda det), stod det högt på DAA´s agenda att skapa ett bättre Kydex-hölster.  

DAA tittade på PDR PRO-hölstret som redan fanns och i kombination med värdefull återkoppling av kunder beslutade DAA att göra några ändringar för att förbättra produkten ytterligare.

Det första fokusområdet och förbättringen var skenan, den del som kopplar ihop hölstret med själva hängaren.
DAA uppgraderade den delen från plast till aluminium och designade om hur höjdjustering och vertikallåsningen. PDR PRO-II har nu en inställningsskruv i själva bollen, som kan nås från insidan, så att du kan justera höjden till valfri position, inte bara i de förutbestämda 10 mm-stegen som fanns tidigare. Även denna höjdjustering kan nu uppnås utan att demontera hölstret och utan att förlora någon av de andra inställningarna som du har gjort.

Den nya skenan fästs på hölsterkroppen mer parallell t med pistolens mantel vilket gör att du kan få pistolen mycket närmare kroppen än med den tidigare skenkonstruktionen.

Hölsterkroppen har också genomgått flera förbättringar. Den höga innerfliken som tidigare täckte de flesta pistolers säkringar har sänkts så att du kan få ett mer bättre grepp när du tar i pistolen. Materialet har gjorts något tunnare för att förbättra precisionsinpassningen och kvarhållandet av pistolen. Dessutom har spänningsavståndet modifierats och förbättrats.

Naturligtvis har de bästa funktionerna i PDR PRO-linjen bibehållits så som den snäva kroppen, den avancerade kulkroppsbältet med sitt breda inställningsområde, smala linjeskydd och distanser för användning på tävlingsbälten från 1,5 ” -2,0 ”i bredd.