DAA Skytteglasögon TANGO 3-Pair set

Art nr. DAA102974

995,00SEK inkl. moms

Finns i lager
  • Produktinformation

DAA Skytteglasögon TANGO

Dessa snygga, moderna glasögon är otroligt lätta och extremt bekväma att bära, med eller utan hörselskydd. Linserna är ANSI Z-87.1 Impact-certifierade och av polykarbonat-linsen erbjuder fullt 100 % UV400-skydd.

Den minimalistiska "ramlösa" designen förbättrar komforten och tillåter ett helt obehindrat synfält, även i de svåra låga knä- eller liggande positioner som vi ofta befinner oss i att skjuta i. De individuella sidoarmarna, med sina gummislangar, lossnar från linserna, vilket gör det är möjligt att köpa extra eller reservlinser separat, eller att byta sidoarmssatser efter behov.

Även om det är möjligt att byta ut linser i den här modellen, tycker vi inte att det är tillräckligt snabbt eller lätt att göra. Vi beslutade därför att denna modell skulle erbjudas som ett komplett 3-par kit.

Detta DAA Optics Tango 3-par-set innehåller ett nytt, kvalitativt och kompakt EVA-hårt fodral, som skyddar dina kompletta uppsättningar glasögon, samtidigt som det tar upp det absolut minsta utrymmet i din rangeväska.

DAA Optics Tango 3-par set innehåller:

  • Ett komplett Tango Optics-glasögon, mattsvart båge och klar lins (92 % ljustransmission för inomhus eller svagt ljus)
  • Ett komplett Tango Optics-glasögon, mattsvart båge och Smoke-lins (35 % ljusgenomsläpp för måttligt soliga dagar)
  • Ett komplett Tango Optics glasögon, matt svart båge och Rainbow Mirror (22 % ljusgenomsläpp för ljusa dagar)
  • En rengöringsduk/påse
  • Ett kompakt EVA-hårt fodral med DAA-logotyp