Double Alpha Alpha-X holster, no insert

Art nr. DAA102424

1795,00SEK inkl. moms

Finns i lager
  • Produktinformation

Alpha-X hölser utan insats
Under de senaste åren har Double Alpha Academy´s hölster satt riktmärket för avancerad design och banbrytande prestanda. Race Master hölstret har blivit en av dom bästa tävlingshölster på marknaden och väldigt populär bland många mästerskapsskyttar.


Alpha-X föddes efter många års erfarenhet och marknadsåterkoppling och DAA ville ta Race Master hölstret ännu längre och skapa ett nytt slående utseende och lägga till flera prestandauppgraderingar.Ny kulled och låsmekanism!

Kulleden i Alpha-X erbjuder  breda inställningsmöjlighet så att du kan placera ditt hölster i precis rätt vinkel.
Detta hölster använder en större kulled och en tryck-låsning som låser ”bollen” ordentligt utan att lämna märken eller skada den. Med detta system är även den minsta justeringen alltid möjlig.

Kulleden ligger nu högre upp, närmare mitten av hölstret. Detta minskar vridmomentet och krafterna som appliceras, vilket bidrar till hölstrets solida styva känsla.

Ett stort låssystem med en skruv som är lätt att nå och som  gör att du kan justera hölstret även när du bär det.

Ett smidigt verktyg för detta ingår i kartongen.


Avtagbar bälteshängare

Alpha-X har en tvådelad bälteshängare som gör att du kan ta bort hölstret utan att ändra på några inställningar. Detta möjliggör smidigare transport av riggen.

Alpha-X-bältesfäste är utformat för passa på ett 1,5 ”brett tävlingsbälte Det passar inte på ett 1,75 ”eller ett 2” bälte såvida du inte är beredd att klippa ur en del av bältet.
Och som alla Race-hölster bör det bara användas på ett fast, styvt, tjockt bälte.Utbytbara färginsatser

Alpha-X finns endast i svart, men med ett sortiment av färginsatser. Du kan byta dessa laserskurna plastinsatser när du vill. (Finns som tillbehör under relaterade produkter till vänster.)Samma Race Master Insert Block!

Alpha-X använder samma framgångsrika magnetiska insatsblock som används av den senaste generationen Race Master Hölster. Ett Alpha-X Hölster säljs utan insats, vilket gör uppgraderingen enklare och billigare för skyttar som redan använder våra Race Master Hölster.

Du kan köpa flera olika insatser och bara byta efter den pistolen ni använder för tillfället.