KKC kolv DuoGrip Tikka T3 Black and Blue right

Art nr. KKC1

7995,00SEK inkl. moms

Finns i lager
  • Produktinformation

KKC kov DuoGrip till Tikka T3 Black & Blue

KKC DuoGrip® kombinerar det bästa av två världar genom att erbjuda både tumhål och vanligt grepp i samma lager! Detta ger dig flera fördelar jämfört med en konventionell tumhålsstock som perfekt grepp i alla skjutpositioner, enkel tillgång till säkerheten utan att släppa greppet och ett snabbare uppföljningsskott när det väl laddats om eftersom du inte tvingas gå tillbaka in i tumhålet .

DuoGrip® vikt börjar på ca.. 1 kg beroende på vilken åtgärd den är fräst för.

LOP (draglängd) är justerbar från 33,9-35,5 cm. Ytterligare distanssats finns tillgänglig med 2 distanser som ökar LOP med 0,8 cm vardera upp till en maximal LOP på 37,1 cm.
DuoGrip® är lite kortare än Hunting och har en smalare framsida. Bakstycket är högre vilket ger en ännu rakare rekyl vilket ökar de redan exceptionella långdistanskapaciteterna.
Det helt nya kinddelsystemet E-flex® med justerbar höjd och vinkel låter dig även justera kammen fram och tillbaka för att säkra maximalt kindstöd i alla lägen. Den verktygslösa designen ger dig också fördelen att frigöra kammen för att ta bort och återinstallera bulten utan att ändra höjd- och vinkelinställningarna. "

OBS! Måste plastbäddas för att garanti skall gälla!